A-Luokan Nakki

Ainesosat

sianliha (kasvatettu ja teurastettu: useat EU-maat), vesi, kamara, suola, maltodekstriini, soijaproteiinivalmiste, sinappijauhe, stabilointiaine E450, mausteet (korianteri, paprika, sinappi, chili), glukoosi, aromit (muskottipähkinä, mustapippuri, inkivääri, savu), säilöntäaine E250, aromivahvenne E621, hapettumisenestoaine E300
Lihapitoisuus 72%. Rasvapitoisuus 17%.
Makkarankuori on lampaansuolta
säilytys alle +6°C.

Ravintosisältö keskimäärin / 100 g

Energiaa898kJ / 216kcal
Rasva17 g, josta tyydyttynyttä 7 g
Hiilihydraatti1.8g, josta sokereita 0,6 g
Proteiini14 g
Suola2,0 g

Gluteeniton

Laktoositon

Low Carb