Suomen paras lenkkimakkara
Ainesosat
Sianliha (kasvatettu ja teurastettu: useat EU-maat ), vesi, perunajauho, kamara, suola, maltodekstriini, soijaproteiinivalmiste, glukoosi, stabilointiaine E450, mausteet (valkopippuri,sinapinsiemen, paprika, korianteri, ), aromit (savu, mustapippuri, cayanne, inkivääri, muskottipähkinä), säilöntäaine E250, hapettumisen-
estoaine E316
Lihapitoisuus 55% Rasvapitoisuus 17%
Makkarankuori on siansuolta
säilytys alle +6°C.
Pakattu suojakaasuun
Ravintosisältö keskimäärin / 100 g
Energiaa | 986 kJ / 237 kcal |
Rasva | 17 g, josta tyydyttynyttä 5,8 g |
Hiilihydraatti | 11 g,josta sokereita 1,1 g |
Proteiini | 10 g |
Suola | 2,0 g |